Coöperatie Maasduinen

Welkom

Lekker naar buiten in de Maasduinen

Nov 7, 2023

Ervaar zelf wat de natuur voor jouw gezondheid kan doen!

IMG_5231 Large.jpeg

Zondag 10 december

Van 10.00 tot 14.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Alverman, Hengeland 12a, Afferden

Voor de inwoners van Afferden, Siebengewald, Heijen en Bergen.

Wij nodigen je uit om samen te ervaren hoe de natuur aan jouw gezondheid kan bijdragen. We organiseren verschillende activiteiten, geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan meedoen, ook als je minder mobiel bent. Allemaal in het kader van positieve gezondheid.

Ben jij erbij?

Natuurlijk zorgen wij voor hapjes en drankjes. We horen graag of we je mogen verwelkomen op 10 december. Meld je kosteloos aan vóór 4 december via deze link. Voor meer informatie; stuur een mail naar cooperatiemaasduinen@gmail.com.

Heel graag tot 10 december bij de Alverman!

GBE0018_OV_Poster_lekker lopen_A3_04

Nieuws

Geslaagde eerste editie Maasduinen ‘t land op!

Nov 12, 2023

Vrijdag 3 november staken vijf inwoners van De Maasduinen hun handen uit de mouwen op het land van aspergekwekerij Ingenbleek. “Een intensief werkje, maar de gezelligheid maakte alles goed”, aldus initiatiefneemster Linette Mak.

Maasduinen 't land op!

Nov 8, 2023

Na een zeer geslaagde eerste editie is het tijd voor de volgende Maasduinen ’t land op! Op zaterdag 9 december 2023 stropen inwoners uit De Maasduinen hun mouwen op. Samen helpen zij boeren & tuinders in De Maasduinen met meer natuur op hun land.

Maasduinen 't land op bij aspergekwekerij Ingenbleek op vrijdag 3 november

Oct 25, 2023

Op vrijdag 3 november van 9 tot 13u gaan we bij aspergeteler Rob Ingenbleek aan de slag voor meer natuur op en rond zijn agrarisch bedrijf in Siebengewald.

Cookies & Privacy
Terug naar boven